Bet365 bónusz

Bet365 a világ egyik legrégebbi és leghíresebb fogadóirodája, mely 1974-ben jött létre, heti több millió fogadója van több mint 120 országból és magyarul is elérhető. 2011-ben megnyerte az Év Fogadóirodája díjat az itt leadott szavazatok alapján, és ezen kivül az EGaming Review díját is polcra tehették 2012-ben.


Ha szeretnél számlát nyitni a Bet365 irodánál, akkor ezt nagyon egyszerüen megteheted. A bet365 weboldal teljes egészében elérhető magyar nyelven, ezért ha véletlenül más nyelven nyilik meg az oldal, keresd meg a magyar nyelvet.

 

A kezdőlapon megjelenik az aktuális bónusz, mellette klikkelj a fogadás gombra, vagy ha már a fogadás kezdőlapján találod magad, akkor a jobb felső sarokban, a bejelentkezés alatt találod a Regisztráció linket. Erre kattintva egy új ablakban egy űrlap fog megjelenni ahol a személyes adataidat kell megadnod, valamint a számlád beállitásait kell elvégezned. Mikor kitöltötted a megfelelő mezőket akkor klikkelj a "Regisztráció" gombra.

A megbízhatóság, gyors befizetések és ami a legfontosabb, a kifizetések és a jó szorzók.
Az internetes bukmékerekkel való kaland kezdetén kevesen figyelnek oda ezekre a kérdésekre. Ebben a pillanatban a reklám ereje hatalmas. Nem fogjuk összevetni a Bet365, Bwin vagy 1xbet ajánlatát. Alapvetően mindegyiknek van jó és rossz oldala. A legtöbb játékos biztosan mindegyik szolgáltatását igénybe veszi és majd csak ezután választja ki azt a bukmékert, amely az igényeinek legjobban megfelel. De miért is választjuk az 1xbet-et és nem a Bet365-öt, Sportingbet vagy más bukmékert?

 

Ha fogadni szeretnél, akkor a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyett meg szeretnél játszani. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy sportágra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat (pl. Angol Premier League). Itt ha ráklikkelünk egy kategoriára, akkor megjelenik az aktuális ajánlat az adott bajnokságból a nyereményszorzókkal együtt:

A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára, mire a kimenetel rákerül a jobb oldalt található fogadási szelvényre. Ezután a tét mezőt kitöltve máris elküldhetjük a fogadási szelvényt, vagy még tehetünk a szelvényre további eseményeket is, kombinálva vagy rendszer fogadásként feladva.

A bet365 alternativ linken is elérhető, ezért a blokkolástól sem kell tartani.

 

Természetesen nem csak végeredményre fogadhatunk, hanem bajnokságtól függően rengeteg egyéb fogadási lehetőséget is találsz, mint pl. alatt/felett, asian handicap stb. Ezeket a kiválasztott esemény melletti kis ikonra klikkelve érhetjük el, itt egy szám mutatja, hogy még hány fogadási lehetőség van az adott eseményre.

 

Based on design by: Template World